Les follets i el nou cau

Han passat molts dies des del darrer cop que ens vam veure, però aquest cap de setmana ens em retrobat amb totes les amigues del cau!!! Totes teníem moltes ganes de veure'ns i hem començat amb moltíssima energia fent una dansa cavernícola d'allò més divertida. Hem acabat totes amuntegades i apretades que, amb el fred que feia, ens ha anat molt i molt bé.

Tot seguit, els cavernícoles ens han explicat que en tots aquests dies han tingut temps per a rumiar: Pensen que el CAU és una idea molt interessant i els hi agradaria que els seus infants també en gaudissin. No obstant això tenen 2 problemes, 1r no saben com funciona i 2n han de viatjar al passat per a engegar-ho tot. No podem ajudar respecte al viatge al pasat, però podem ensenyar'ls-hi el funcionament d'un CAU. Per a fer-ho els hem començant mostrar una activitat que fem servir per a treballar el contacte físic entrte nosaltres: El kiss-me, molt divertit, on totes vam participiar moltíssim.

I que seria d'un CAU sense el Foulard? Però, què és el Foulard? Que ens fa mereixedores del Foulard? Són preguntes molt complicades i personals, per això vam decidir que ningú ens podia dir que havíem de fer, som nosaltres mateixes les que ho han de decidir. Per això, ens vam asseure i reflexionar quines fites i aprenentatges havíem d'assolir per a ser mereixedores d'aquest símbol que va molt més enllà d'allò material. Amb totes aquestes fites construirem un carnet de Follets, on reflexarem el nostra avenç i serà la prova irrefutable que ens podem guanyar el Foulard.

Per últim però més important, com és habitual a cada cau, vam fer la reflexió final, valorant el dia al cau i com ens havíem sentit. No obstant això, les vacances van passar factura i no ens recordaven de com fer-ho i ens va costar una mica més començar, per això vam trigar tant, però al final ho vam aconseguir i va acabar sent una activitat molt enriquidora on ens vam adonar de sentiments i actituds que ens havíen pasat desapercebudes en el seu moment.

I recordeu, la setmana que ve el cau serà d'horari matinal, de 10 a 12:30 del matí!!!. No falteu.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: