El carnet dels follets

Avui ha sigut un gran dia!! Malgrat que vam fer cau matinal i la previsió de pluja triava de fer-nos tirar enrere, l'assistència va ser molt bona i la pluja ens va donar una treva.

D'altra banda, ens van fer entrega del carnet de Follets, una prova tangible de la nostra evolució i que demostrarà que som merereixedors del Foulard quan arribi el moment.

Tot seguit vam ajudar als cavernícoles a posar ordre i sentit a un conte molt peculiar. Aquest conte narra la història d'uns lèmurs i uns dinosaures que per a sobreviure han d'ajudar-se mútuament i la importància de mantindre aquest compromís per part d'ambdues parts per igual. Tot això ho vam fer mitjançant una petita obre de teatre de tres actes, cadascun duts a terme per un grup, compartint entre totes les disfresses i els accessoris dels que dispossàvem.

A continuació les cavernícoles ens van explicar un dels jocs que més els hi agradaven: El tòtem. es tractava de triar no tocar el tòtem, si ho feies, pasaves a formar-ne part. Al principi semblava fàcil, però segons creixia el tamany del tòtem, havíem de col·laborar totes per a evitar tocar-lo (tant els que estàvem fora, com les de dins).

Per finalitzar el cau, com sempre, el van valorar, fent servir els sentiments treballats i sota la dinamització de 3 de nosaltres que actuen com a moderadors i vetllen pel bon funcionament i pel tracte respetuós entre nosaltres. Al mateix temps, els cavernícoles van marcar al nostre carnet les fites assolides al llarg del dia d'avui. Esperem amb moltes ganes que arribi la setmana que ve atès que serà molt especial: Farem cau amb les nostres famílies!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: