Les follets i les motxilles

Aquest cap de setmana els follets del Joan Maragall han viscut un cau molt especial. Han compartit activitats amb les seves famílies, fins i tot han aprofitat la ocasió i hem conegut a germanes i germans que entraran a la unitat l'any que ve!!

I per si no fos suficient, també hem après moltes coses! Com per exemple, la importància de no ficar a la motxilla més pes del necessari, que després ho haurem de carregar i també com distribuir el que hi fiquem dins de la motxilla.

També hem descobert la importància del pes i com distribuir-lo. Les famílies tenen un paper fonamental en ajudar-nos a fer la motxilla i, en aquesta activitat, han sigut conscients del pes que representa per a nosaltres la motxilla. I també és molt important equilibrar els pesos i no portar-los penjant, en un començament no ens adonem però, al llarg que passen els kilòmetres, la esquena si que se n'adona.

Per últim però no per això menys important, també hem après la importància del menjar que portem. L'hem d'adequar a les activitats que realitzarem: Per exemple si anem de ruta, convé portar àpats que donin energia però, al mateix temps, ens ajudin a convatre la sed (entrepans vegetals amb tonyina o amanida amb arròs per exemple). I tan important com el que fiquem és quant fiquem, no només és dolent si ens quedem curts perquè passarem gana, també si fiquem de més és dolent perquè ens sentim obligades a menjar-nos-ho i el que sobra ho haurem de llençar.

I per esbarjir-nos una mica, vam berenar totes juntes i una mica de temps per a fer caliu entre nosaltres i jugar al nostre aire que és el que més ens agrada!!

Moltes gràcies a totes per fer-ho possible!

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    David Falip (viernes, 10 febrero 2017 20:38)

    Fer les motxilles amb vosaltres ha estat molt entretingut i ens ho hem passat molt bé! :)

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: