Els Caps a la TROFO 2017

 

 

Aquest cap de setmana ha esdevingut la trobada de formació anual d'escoltes catalans (TROFO). Hem estat dissabte i diumenge a Torredembarra formant-nos envers que entenem per espiritualitat i com la abordem al CAU, un dels aspectes que més conflictes i neguits susciten en els agrupaments avui dia.

Malgrat coincidir amb la manifestació organitzada per casa nostra casa vostra en pro dels refugiats, els escoltes volíem ser-hi presents i, a banda d'afegir-nos al manifest, hem representat entre totes una figura i hem fet difusió d'un vídeo a les xarxes socials expresant la nostra voluntat, sota el crit "obrim les fronteres, obrim els caus", juntament amb les altres associacions de la federació d'escoltisme i guiatge català.

 

Hem treballat la espiritualitat des de 3 vessants: Primerament experimentant vivències transcendentals i emocionals des de diferents perspectives, a continuació reflexionant envers com definim la espiritualitat, lluny de paradigmes religiosos i, per últim, la seva relació amb el mètode escolta i com, sense adonar-nos, la implementem al nostre dia a dia quotidià al cau amb els infants i joves.

 

 

Per últim, després d'envair els carrers de Torredembarra, gaudir de les seves gents i nodrir-nos de totes les experiències viscudes al temps que compartíem coneixements i estratègies amb altres caps toca tornar a la rutina i preparar-nos, plens d'energia, pel proper cap de setmanal cau, amb moltes ganes i il·lusió.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: