Follets al carnestoltes

 

 

El cau d'avui ha sigut molt especial per a totes les Follets. Hem vingut disfressades i hem aprofitat la ocasió per a fer una sèrie de representacions teatrals encabint a la mateixa història personatges tan dispars com esquelets, gats, científics, etc.

Per acabar d'arrodonir el dissabte hem pres part de la rua de carnaval matinal de Sants, juntament amb moltes altres entitats i comparses participants, fins  i tot algunes de nosaltres hem aprofitat el taller de pintar cares que hi havia allà!.

En acabar, hem jugat totes juntes i gaudit d'un dinar molt especial en companyia de les famílies i els infants i joves que van aconseguir encabir aquest esdeveniment en la ja apretada agenda aquest dia tan peculiar. MOLTES GRÀCIES!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: