La màquina del temps

 

Aquest dissabte les Follets del Joan Maragall, després de conèixer molt millor el que és un cau i empoderar als cavernícoles per a poder-ne formar un a la seva època, ha arribat l'hora d'emprendre el pas més difícil: Construir una màquina per a retornar-los al pasat, a la seva època.

 

Però tot bon plan comença amb una bona planificació. Per a poder retornar a les cavernícoles al pasat primer hem començat dissenyant la màquina que les retornarà al pasat. Entre totes les follets hem dibuixat els plànols que ens serviran per a fer realitat aquesta peculiar construcció.

 

 

 

 

Un cop acabats els plànols de la màquina ens vam adonar que, mentre estàvem immersos en la nostra tasca, sense voler, havíem embrutat moltíssim tant el terra com nosaltres. Així que ens vam posar a netejar tot allò que havíem embrutat. No obstant això, va ser molt entretingut, tot sempre al ritme de la música es fa més amè i, si a més, es fa amb una companyia tan bona com la de la resta de la unitat, es torna una tasca d'allò més divertida.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: