Les follets i les peces del temps

 

Durant l'anterior cau vam preparar uns plànols per a construir la màquina del temps. En aquests dues setmanes, hem encomanat a 12 botigues del barri per a que ens ajudessin a dissenyar-les. I avui ha sigut el dia en que les teníem que anar a buscar, les 12 peces de la màquina del temps que portarà als cavernícoles a la seva època. 12 Peces que estaven repartides per tot el barri.

Així que amb l'ajut d'un mapa, hem anat a la recerca d'aquestes peces. Però no tot era tan fàcil, per a que ens donguessin les peces, havíem de dir unes contrasenyes que.. bueno... no hi estàvem del tot d'acord amb el seu contingut i ens feia una mica de vergonya dir-les. No obsant això, entre totes ho vam aconseguir i ja hem arreplegat les peces de la màquina del temps. El proper cap de setmana per fi montarem la màquina del temps!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: