Les cavernícoles tornen al pasat

 

 

Després de trobar totes les parts de la màquina que ens havíen construit amablement algunes de les botigues del barri ha arribat l'hora de muntar-la. Entre totes i basant-nos en el plànol que havíem dissenyat, hem aconseguit donar-li forma a la màquina per a que engegués i pugués retornar al passat a les nostres amigues cavernícoles amb les que tant de temps hem estat.

Abans de marxar, però, ens hem ajudat entre totes a superar els nostres complexes. Hem situat en una silueta allò que més ens agrada de nosaltres mateixes i allò que menys ens agrada. Després ho hem comentat entre totes i hem vist que no hem de serntir complexes per ser diferents, de fet totes som diferents i precissament això és el que ens fa especials.Al final, va arribar l'hora dels adéus i ens hem acomiadat dels cavernícoles que han tornat a la seva època, on obriran un cau i esperem que els hi vagi molt bé. De fet hem rebut una carta escrita per ells en la seva època i que ha sobreviscut tots aquests anys agraïnt-nos el nostre ajut. 

El proper cap de setmana són els campaments de primavera, totes estem neguitoses i espectants per saber el que ens aguarda a les terrens del Montseny, quins misteris ens depara? Molt aviat ho sabrem!!.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: