El Projecte dels Follets

 

 

Aprofitant que ja hem enviat als cavernícoles de tornada, les Follets ens hem embarcat en una nova aventura: Engegar un projecte propi. Per a fer-ho, primer ens hem arrosegat, per a trobar les pistes que ens dirien que significa aquesta paraula tan rocambolesca.

 

Tot seguit, un cop ja sabíem el que significava fer un projecte, amb les seves 4 etapes: Definició, planificació, execució i avaluació; hem dut a terme una singular pluja d'idees on hem proposat a la resta de companyes possibles projectes que podríem dur a terme com a follets al cau.

 

 

Per últim, hem comencat a filtrar totes les idees classificant les propostes ens diferents cubells segons el grau de motivació que teníem envers cadascuna. Al proper cau haurem de prendre la decissió definitiva!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: