Les Follets a Mataró

 

Aquest cap de setmana ha sigut molt i molt especial. La unitat de Follets hem anat de sortida a Mataró. Aprofitant el bon temps hem anat ben a prop de la platjeta.

Després d'arribar i plantar les tendes per a la nit, el primer que vam fer va ser agafar les motxilles i caminar rumb a una gran aventura.

 

 

Aprofitant el fruit dels nostres esforços estalviant, hem gaudit d'una activitat molt poc habitual: Hem anat al bosc vertical de Mataró, a viure la natura des d'un altre punt de vista i aprenent tècniques amb les que no hi estem gaire acostumades.

Amb totes les emocions del dia estàvem esgotades. Però amb la nit per a recarregar piles, al dia següent tornàvem a estar a tope!! Vam estar tot el matí acaban d'encetar el cau que estem preparant per a les nostres famílies i ja hem acabat de decidir l'horari i les activitats que hi farem. També vam aprofitar per a valorar com a sigut la preparació del projecte i estem molt motivades per a que surti molt i molt bé!! Ens sentim orgulloses del que hem aconseguit i de com sortirà!!!

 

Després, amb la sensació que deixa fer la feina ben feta i tenir-ho tot preparat, vam prendre un relaxant banys a la piscina i vam jugar una bona estona al parc, abans de reprendre el camí de tornada cap a la nostra rutina del dia a dia, però amb la ilusió i la impaciència de que arribi el proper cau i poguem gaudir del cau que hem preparat amb tantes ganes.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Mireia (martes, 30 mayo 2017 17:29)

    Molt bona feina! Cap de setmana molt aprofitat i els follets s'enduen un bon record!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: