Les Follets fan de caps

Aques cap de setmana els follets hem viscut un cau un tant inusual. Després de molta planificació i feina prèvia per fi ha arribat el moment d'executar el nostre petit projecte: Fer de caps per les nostres famílies i pels nostres propis caps!!!

Però clar, no ens ho imaginàvem, però el paper de cap és força dur... Hem hagut de preparar i muntar nosaltres mateixes totes les activitats.

 

Però el més especial i divertit de tot ha sigut veure a totes les nostres famílies escoltant-nos mentre triàvem d'explicar'ls-hi les activitats que havien de fer i, de tant en tant, experimentant de primera mà el nostre propi comportament, reflexat per les nostres famílies que també han fet una bona feina posant-se en el nostre lloc i comportant-se com ho acostumem a fer nosaltres: Una bona dosi d'empatia.

Tot plegat ens ha servit per aprendre moltíssimes coses: El que implica fer un projecte i tot el que es pot aconseguir duent-lo a terme, la feina que comporta fer de caps, posar-nos en la pell dels altres, el rerefons pedagògic i la planificació que comporten les activitats de les que gaudim al cau...

Però, el més important, la diversió que hem viscut al llarg de tot el procés i tot el que hem aconseguit i aconseguirem treballant plegats, junament amb tots els nostres amics amb els que compartim aquest gran projecte que és el cau.

I bet aquí un gat, bet aquí un gos, que el darrer cau ja s'ha fos... Ja només ens queden campaments i passos amb aquesta meravellosa unitat, però de ben segur les experiències que ens depara el curs que ve seran, si més no, tan inoblidables i úniques com les d'enguany.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Mireia (domingo, 02 julio 2017 18:40)

    Ens ho hem passat molt bé fent de follets per un dia.
    Família Bartí Bernadàs

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: