1a Sortida de CAMEX

Aquest dijous hem dut a terme la primera sortida de CAMEX al Joan Maragall. CAMEX és la nostra comissió de campisme i excursionisme. Atès que enguany l'eix transversal del nostre agrupament gira al voltant del muntanyisme, hem organitzat tot un seguit de sortides per a formar, motivar i involucar a infants, joves, famílies i caps en aquest àmbit.

 

En aquest cas, hem començat treballant el mapa i marcant punts estratègics on s'hi trobaven amagats uns peculiars objectes anomenats geocatchings: Objectes amagats per tot el món que les excursionistes es dediquen a buscar i deixar la seva empremta en ells per a que en quedi constància.

Malgrat que, a causa de compromissos diversos l'assistència no ha sigut massiva, valorem molt positivament aquesta jornada on hem gaudit de la natura en companyia. Reserveu-vos la propera data al calendari: diumenge 16 de desembre. Aquest cop no teniu excusa!! Us hi esperem a totes.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: