Campaments d'hivern 2017

Aquestes vacances de nadal hem gaudit de la primera edició (esperem que de moltes) dels campaments d'hivern del Joan Maragall. Les unitats de Follets, Llops, Raiers i Clan hem gaudit de la natura del Montseny, mentre que Pioners han marxat a descobrir Olot i els paratges que l'envolten.

Les unitats del Montseny han descobert les meravelles que els envoltaven. Han dormit en una casa escalfada per una llar de foc que havien de mantindre encesa per a mantenit una temperatura adequada a l'interior. Han viscut envoltats de natura pel bosc que envoltava la casa i han fet rutes amb vistes increibles i descobertes inigualables.

Com és habitual, hem volgut mantindre les nostres tradicions  i, per a no defraudar a ningú, per descomptat el primer  àpat va ser puré antigravitatori amb frankfurt i el darrer macarrons. També i per a fer honor a una tradició un xic més popular vam celebrar la vetlla durant la darrera nit, amb actuacions estelars de totes les unitats.

Els follets durant els campaments han compartit moments amb el follet Picarol,  el qual els hi ha anat fent la guitza durant els primers dies!!! 

S'han entrenat per a recollir les deixailles que altres humans llencen a la natura i també han construit la base dels follets, un refugi on s'hi reunien per dibuixar, fer pulseres i xerrar entre ells... 

A més, han après a interpretar corbes de desnivell i mapes!!

Tot i que feia bastant fred, els follets van agafar forces i van fer una petita ruta pels voltants de la casa de colònies.

Ells mateixos anaven guiant als companys i recollien la brossa que trobaven pel camí!

 Per acabar i així emportar-se un record dels campaments cada follet va fer un record a un company... van sortir coses molt boniques com dibuixos, collarets, pulseres, passafoulards...

Per la seva banda, la unitat de llops ha conegut als peculiars mags de les emocions que han demanat el nostre suport atés que no són capaaços de controlar la seva màgia sense gestionar adequadament les seves emocions.

Els i les Llops també han desenvolupat eïnes i estratègies d'orientació al llarg d'una preciosa ruta que discorria entre la nostra ubicació per a pernoctar i el conegut municipi de Viladrau on a banda de gaudir de la seva bellesa van descobrir dades molt interessants.

Estem molt orgulloses d'aquesta unitat i toty el potencial que tenen al seu interioir i que, mica en mica, ens sorprenen cada cop més demostrant-nos del que són capaces.

En definitiva, estem molt contentes amb el resultat finsl d'aquest esdeveniment pioner en el nostre agrupament. Tanmateix estem molt agraïdes de la implicació i la respopsta de les famílies a totes les peticions dels i les caps. També de la feina de totes les caps que ho han fet possible, sobretot a aquells que malgrat dedicar innumerables esforços durant la planificació, per circunstàmcies diverses no els hi ha sigut possible assistir i gaudir amb nosaltres d'aquesta experiència. I per últim però més important, els infants, la seva motivació alegria i energia és la força que mou el cau i que ens fa crèixer a totes, dia a dia, gairebé sense adonar-nos mentre aprenem plegades les unes amb les altres.

Esperem poder comptar amb totes vosaltres, tant les que heu pogut venir com les que no, en la proprera edició d'aquests dies inoblidables.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: