Dinar de famílies d'hivern 2017

 

Aquest diumenge ha esdevingut el nostre tradicional dinar de famílies d'hivern. Enguany, per a no col·lapsar amb dates concorregudes per les diferents festes organitzades per les escoles i AMPAs hem decidit posposar-ho fins ben entrat l'any.

En arribar al punt de trobada ens va donar la benvinguda una peculiar fada: La fada de la primavera. No obstant això, aquesta fada estava en greus problemes, havia amagat la caixa de música que feia florir les plantes i havia perdut el mapa per a trobar-la. Sense aquesta caixa de música no podria arribar la primavera, tota una catàstrofe.

Per a reunir els trosos de mapa vam haver-nos de dividir en grups i superarar diferents proves que posarien al límit les nostres capacitats sensitives: Esbrinar diferents espècies només amb la olor, moure'ns per l'espai sense poder fer servir la vista, trametre un missatge amb molt soroll de fons per a aguditzar la nostra oïda, distingir diferents substàncies només amb el seu sabor, identificar un arbre només amb el tacte i, per descomptat no podia faltar una prova d'enginy on vam ajudar a corregir el camp magnètic terrestre, que també s'havia vist afectat.

Tot plegat va fer que aquesta trobada fos d'allò més divertit i, un cop havent reunit els trossos del mapa i trobat la caixa de música de la primavera, vam gaudir d'un més que merescut descans dinant totes juntes. Després de dinar també vam tenir una bona estona per a conèixer-nos millor i jugar, parlar i compartir experiènces amb totes les que van poder gaudir d'aquesta jornada.

Per últim, però no per això menys important, aquest esdeveniment va coincidir amb l'aniversari de na Laia, de la unitat de Follets. Na Laia va voler compartir aquest dia amb nosaltres i ens va convidar a totes a un tros de pastís que estava molt bo. Ah, i també va repartir dolços!! Moltes gràcies i moltes felicitats Laia!!

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    Esther (sábado, 27 enero 2018 18:07)

    Ens ho vam passar molt bé! Gràcies per organitzar-ho!

  • #2

    Mireia (domingo, 18 febrero 2018 17:43)

    Molt bona proposta. Hem gaudit molt del dia!!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: