Les Follets al Santinfantis

Aquest cap de setmana els Follets del Joan Margall hem format part de la primera edició de la SANTinfantis juntament amb els esquitxets i els cadis de l'Esplai Xiroia i de l'Esplai Turons. La Santinfantis té com a objectiu principal establir una primera presa de contacte entre els grups de petits de la federació d'esplais i caus de Sants-Montjuïc, sobretot de cara  a l'AcampaSants que esdevindrà d'aquí a 1 mes (no sabeu el que és? mireu la entrada de l'any passat: aqui).

Hem conegut a molts amics i amigues noves, molt semblant a nosaltres. Totes juntes ens hem endinsat al museu on s'exposen uns cavernícoles molt especials. Al principi el guia ens va comentar que estaven contents, però després en parlar amb elles ens van dir que les tenien retingudes i no podien sortir de la gàbia. Per a alliberar a les cavernícoles havíem de trobar una clau especial que estava repartida per tot el museu, així que ens vam dividir per a cercartotes les peces.

 

 

 

Com era molt el terreny a cobrir ens vam dividir en grups. Després de coneixer-nos totes les membres del grup una mica, cadascú va anar a cercar peces de la clau i, per a aconseguir-les, havíem de superar diverses proves en les que havíem de treballar en equip.

 

Després d'aconseguir totes les peces del trenca-closques que amagava la clau, vam descobrir un codi secret. Aquest codi secret ens va servir per a obrir el cofre que ens va servir per a alliverar als cavernícoles del seu captiveri. Després d'agraïr-nos que les alliberèssim, les cavernícoles van anar a descobrir el mòn que les envoltava i mai havíen sigut capaces de descobrir.

 

 

 

Després de totes aquestes experiències compartides i molts jocs i molta diversió, va arribar el moment d'acomiadar-nos fins a la propera: Hem fet molts amics i amigues noves i hem gaudit molt de totes vosaltres, un dia per a recordar i que de ben segur repetirem.

Fins a l'acampaSANTS

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: