Pioneres i Pioners

QUI SÓN?


Les i els pioners son les joves promeses del cau! Amb un entusiasme i alegria que et fa sentir viu!!

 

Es una etapa de la vida important, de començar a decidir lliurement per un mateix i crear el cau que volen!

Contacte


 

CAPS DE PIONERS:

Cristina, Pau, Àngela i Eva            

 e-mail: capspionersaejm@gmail.com

 
blog


Room Escape de CAMEX al CAU

Leer más 0 comentarios

Campaments de Primavera 2018

Leer más 2 comentarios

ELS I LES PIONERES DE CAMPAMENTS!

Tot va començar molt abans de marxar de campaments, les nostres pioneres van voler ajudar a organitzar els seus propis campaments! Tot i les dificultats de selectivitats, finals de curs i mandra vacacional van aconseguir preparar el menú, la ruta i la ambientació dels seus campaments.

Comissió Menú preparant campaments.
Comissió Menú preparant campaments.

Leer más 0 comentarios

Campaments de Primavera 2017

Leer más 0 comentarios

Pioners i pioneres arriben fins la vall de núria!

Aquest cap de setmana els pioners i les pioneres han carregat les motxilles i han anat d'excursió a Queralbs, per pujar fins a la vall de Núria.

 

De bon matí es van trobar tots i totes a l'estació de Sants, tenien molta son però sabien que els esperava un cap de setmana de bojos! Després de dues hores de tren on alguns van aprofitar per carregar energia dormint, van arribar a Ribes del Freser. Motxilles a l'esquena van començar a caminar fins a la Farga, l'alberg que ens acolliria aquella nit.

 

Leer más 0 comentarios

Els pioners i la pionera juguen amb foc!

El dissabte passat els pioners i la pionera es van trobar al cau per seguir superant junts les seves pors.

Primer vam recordar vells temps i vam jugar al «salta foulard» i ens vam quedar impressionades amb les seves habilitats; alguns son uns verdaders aletes!!Leer más 0 comentarios

Els pioners i les pioneres a màtrix!

Ja des de l'antiguitat va sortir el debat sobre el món real i el món irreal, i aquesta vegada els pioners i pioners han volgut viatjar a Matrix per descobrir-ho!

 

La tarda va començar amb la reflexió personal de moments sorprenents o secrets que cada un de nosaltres guarda en el record. D'aquí, el grup és va disposar a fer unes proves per aconseguir uns comodins; proves que els van fer córrer, fer mímica i fins i tot cadenes de roba!

Un cop aconseguit el màxim de comodins, van passar a la fase dos; unes activitats duríssimes que no tenien fi, fins que algú expliqués el comodí que se li havia donat.

Ens vam adonar que les històries explicades en els comodins, no eren reals, sinó que alguna part havia estat modificada. D'aquí va sortir el debat: que és real i que no? Els records que tenim és una representació real del que vam viure o no?

 

Leer más 0 comentarios
Pioners '14-'15
Pioners '14-'15